De website Symptomen Griep werkt onder meer samen met de volgende websites:

Bindvliesontsteking

Bindvliesontsteking is te herkennen aan een ontstoken oog en wordt ook wel conjunctivitis genoemd.

Brandend maagzuur

Brandend maagzuur of zure oprispingen is erg vervelend en komt bij iedereen wel eens voor. Je kunt voor brandend maagzuur diverse medicijnen gebruiken.

Gonorroe

Gonorroe is een seksueel overdraagbare aandoening die zowel bij mannen als vrouwen voorkomt.

RIVM

De informatie op de website is zorgvuldig samengesteld en geschiedt op basis van informatie die het RIVM beschikbaar stelt. Niet alleen symptomen griep, maar ook andere informatie omtrent de griep is op onze website te vinden. Onderzoeken en tips van diverse grote instellingen staan hier kort uitgewerkt om de bezoeker de broodnodige informatie te kunnen verstrekken.


 

De bovengenoemde websites gaan over diverse ziektebeelden en ziekteverschijnselen. Veel klachten komen overeen met de symptomen van griep, maar hiertussen is toch een wezenlijk verschil. Hierboven staan andere medische aandoeningen, waarvoor u informatie kunt raadplegen. Met de linkpartners is een actieve samenwerking, zodat de juiste informatie up-to-date blijkt.

Heb je zelf een website of heb je informatie die je met ons wilt delen, dan kun je onder de berichten een reactie plaatsen. Of kun je een aanvraag sturen om de website te plaatsen op de linkpartners pagina.

Bij twijfel met betrekking tot de aandoening is het raadzaam contact te zoeken met een arts of apotheker. Zij kunnen u veelal eenvoudig bijstaan en helpen met de juiste behandeling en/of medicatie. Ook is het mogelijk een reactie onder de berichten te plaatsen, waarna bezoekers en de admin u kunnen adviseren.

 

Share