Wat is Echinaforce van A. Vogel?

Tegen griep en verkoudheid wordt door A. Vogel Echinaforce tabletten aangeraden. Maar wat is Echinaforce? De tabletten helpen tegen griep, verkoudheid en onvoldoende weerstand. Het is een traditioneel kruidengeneesmiddel. Het wordt gemaakt van de Echinacea Purpurea, ofwel de rode zonnehoed. Dit is een plant die een positieve werking heeft op het menselijke afweersysteem. Hierdoor neemt de weerstand tegen virussen en bacteriën toe. Dit zorgt voor een sneller herstel en verkleint de kans op het krijgen van griep of andere symptomen griep.

Wat is griep?

Griep wordt veroorzaakt door het influenzavirus en is een infectieziekte. De incubatietijd van griep is ongeveer 24 uur tot 36 uur na besmetting en worden de symptomen van de griep voelbaar. De griep komt veelal plotseling opzetten en verergert in korte tijd snel. Binnen enkele uren kan de gezondheid omslaan in een grieperig tot beroerd gevoel. De meest voorkomende symptomen griep zijn:

  • Hoofdpijn
  • Rillen en koud gevoel
  • Koorts
  • Vermoeidheid
  • Kriebelhoest
  • Spierpijn
  • Pijn in de keel
  • Een loopneus
  • Een misselijk gevoel
  • Algehele misère, ofwel lichamelijk lamlendig

Het immuunsysteem, ofwel het afweersysteem, wordt door de griep zwaar op de proef gesteld. Dit kan leiden tot bijkomende ontstekingen of besmettingen. Deze besmettingen of ontstekingen leiden tot toenemende klachten en pijn. Gezonde mensen met een goed afweersysteem hebben vaak minder klachten dan personen die vallen in de risicogroepen. Het afweersysteem van personen in de risicogroepen is namelijk beduidend minder. Voor risicogroepen kan de griep zelfs dodelijk zijn.

Het influenzavirus is uiterst besmettelijk en wordt veelal via de lucht verspreidt. Door hoesten, niezen, maar ook door een hand te geven kan het griepvirus zich verspreiden. Het komt dan ook regelmatig voor dat de griep uitmondt in een epidemie.

Wat is Echinaforce precies?

Vrijwel iedereen weet uiteraard wat griep precies inhoudt. De betekenis van Echinaforce is echter wat minder bekend. Want wat is Echinaforce precies? Het middel is gemaakt van de rode zonnehoed, ofwel de Echinacea Purpurea. Dit is een plant die zijn oorsprong heeft in Noord-Amerika. De plant bestaat in negen diverse varianten. In België is Echinaforce ook wel bekend als Echinasan.

De planten werden door Sioux indianen gebruikt tegen diverse soorten aandoeningen. De plant wordt circa anderhalve meter groot, wanneer deze voldoende zon krijgt. De plant bloeit in de maanden juli en augustus het sterkst en heeft bloemen van circa tien centimeter groot. Al jarenlang is bekend dat de plant medicinale krachten heeft. Het vergroot namelijk de weerstand en wordt dan ook veel gebruikt in de fysiotherapie en homeopathie.

Onderzoek en waar te koop?

Uit diverse onderzoeken is gebleken dat Echinaforce daadwerkelijk de verkoudheid vermindert en een positieve werking heeft op de griep. Het afweersysteem krijgt het tijdens de griep namelijk zwaar te voorduren. Echinaforce ondersteunt het afweersysteem, waardoor de griep minder klachten en een minder grote impact zal hebben. Uiteraard is dit wel per persoon afhankelijk, maar Echinaforce van A. Vogel helpt wel degelijk.

Het medicijn van A. Vogel is te koop bij vrijwel iedere supermarkt, apotheek en drogist. Het is een homeopathisch medicijn dat dus zonder recept is te verkrijgen. Aangeraden wordt het middel te gebruiken wanneer je voelt dat het afweersysteem is verminderd.

BESTEL HIER ECHINAFORCE VAN A. VOGEL

Share

Add a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *